|
||||||
|
|||||||
| Kıl Dönmesi Ameliyatı Kıl Dönmesi Ameliyatı hakkında tüm soru ve sorunlarınızı sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba. Ben 29 yaşındayım, 5 sene önce kıl dönmesi nedeniyle ameliyat olmuştum, 6 aydan beri tekrar kuyruk sokumumdan akıntı oluyor ve tekrar doktora gittim ve hastalığın tekrarladığını yine ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve flep kaydırma ameliyatı diye bir şey önerdi. Ne yapmalıyım, bu yöntem hakikaten iyimidir?
|
|
|||
|
Size geçmiş olsun. Sizde nüks eden bir kıl dönmesi hastalığı mevcut ve cerrahi girişim gerektiriyor. Bu durumda flep kaydırma yöntemi dediğimiz, kıl kesesinin alınmasından sonra deri altındaki bölümden bir grup kasın o boşluğu doldurmak üzere kullanılmasıdır. Hastalığın tekrarlamaması açısından gayet etkin bir yöntemdir ve işler yolunda giderse çok iyi netice verir. Bu nedenle doktorunuzun bu konudaki önerisine kulak vermenizde yarar var.
Saygılarımla, Dr. Korhan Taviloğlu Genel Cerrahi Profesörü Prof.Dr. Korhan TAVİLOĞLU - Genel Cerrah DrTaviloglu.Tv Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu - Hastalar İçin Genel Cerrahi Kaynağı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|